استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن 

بسم الله الرحمن الرحیم 

استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن 

 

مهرداد محمدی

رضا فرخی

.

متن کامل مقاله – pdf – استاندارد غذای حلال…

.

چکیده

اهمیت موضوع غذای حلال بر هیچ مسلمان آگاهی پوشیده نیست. امروزه با گسترش دامنه مبادلات تجاری، پایبندی به الزامات و تعهدات تجارت آزاد و تولید و مصرف انبوه افزودنیهای خوراکی با منشأ حیوانی، بررسی و احراز حلیت مواد اولیه و فراوردههای غذایی، بیش از پیش ضرورت دارد.

لذا لحاظ مولفه شرعی به عنوان مقوله ای کیفی در استانداردهای ملی فراورده های غذایی، علاوه بر تأمین منافع شرعی، ملی و اقتصادی، به گسترش فرهنگ و اخلاق غذای پاک در سطح بین المللی منجر میشود.

به دلیل تفاوتهای اساسی که در نظرات فقهیِ مذاهب مختلف اسلامی در مورد حلیت بعضی مواد غذایی وجود دارد، بحث تدوین استاندارد غذای حلال با دیدگاههای متفاوتی روبرو است.

این مقاله تحلیلی، به بررسی اجمالی نظرات فقهی مذاهب مختلف اسلامی در خصوص حلیت مواد غذایی، استاندارد ملی غذای حلال و استاندارد غذای حلال کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی میپردازد.

.
واژگان کلیدی: استاندارد غذای حلال، فراورده های حلال، ملاحظات فقهی، ملاحظات اخلاقی

  • لیـنک دانلـود مسـتقیم
  • حجم فایـل: 0 MB
  • نویسنده / ناشر:
  • منبع:
  • چکیده
    بسم الله الرحمن الرحیم  استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن    مهرداد محمدی رضا فرخی . متن کامل مقاله – pdf – استاندارد غذای حلال… . چکیده اهمیت موضوع غذای حلال بر هیچ مسلمان آگاهی پوشیده نیست. امروزه با گسترش دامنه مبادلات تجاری، پایبندی به الزامات و تعهدات تجارت آزاد و تولید و […]

    آخرین دیدگاه کابران

    پر بازدید ترین مقالات

    تکنیک های کشاورزی از منظر قرآن

    بسم الله الرحمن الرحیم . تکنیک های کشاورزی از منظر ...

    معجزات علمى قرآن کریم : 3- قرآن و حرکت زمین

    بسم الله الرحمن الرحیم 3- قرآن و حرکت زمین : منظور از معجزات عل...

    مدیریت جامع منابع آبی از دیدگاه IWRM با رویکردی دینی فرهنگی

    بسم الله الرحمن الرحیم  مدیریت جامع منابع آبی از دیدگاه IWRM...

    بررسی رابطه دینداری با نگرش و رفتار مصرف آب در بین شهروندان زنجان

    بسم الله الرحمن الرحیم     بررسی رابطه دینداری با نگرش و ر...