روش تهیه غذای آسمانی (شیر گوشت)

بسم الله الرحمن الرحیم

روش تهیه غذای آسمانی (شیر گوشت)

.

از جمله بهترین غذاهای طب اسلامی بلکه بهترین و مقوی ترین غذا در طب اسلامی همین غذا می باشد. در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است که از این غذای بسیار مقوی مصرف شود تا دچار ضعف نشویم.
.

.

گفته می شود این غذا، غذای حضرت نوح علی نبینا و آله و علیه السلام بوده است که از طریق وحی برای ضعف بدن به آن حضرت سفارش شده است .

.

روایات:

زِیَادِ بْنِ أَبِی الْحَلَّالِ قَالَ: تَعَشَّیْتُ مَعَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ بِلَحْمٍ مُلَبَّنٍ فَقَالَ هَذَا مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ

زیاد بن ابی حلال گفت: با امام صادق علیه السلام شام را با گوشتِ آمیخته با شیر صرف کردم سپس فرمود: این خورشتِ گوشت پیامبران است.     بحارالانوار/جلد۶۳/ص۶۹

أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ أَصَابَهُ ضَعْفٌ فِی قَلْبِهِ أَوْ بَدَنِهِ فَلْیَأْکُلْ لَحْمَ الضَّأْنِ بِاللَّبَنِ

امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس که او را ضعفی در قلبش یا بدنش اصابت کند، پس باید گوشت گوسفند با شیر بخورد.

کَتَبَ إِلَیْهِ رَجُلٌ یَشْکُو ضَعْفَهُ فَکَتَبَ کُلِ اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ
مردی به سوی امیرالمؤمنین علیه السلام نامه نوشت و از ضعفش شکایت کرد: سپس حضرت به او نوشت: «شیرگوشت بخور»

عَلِیٍّ ع قَالَ: إِنَّ نَبِیّاً مِنَ الْأَنْبِیَاءِ شَکَا إِلَی اللَّهِ الضَّعْفَ فِی أُمَّتِهِ فَأَمَرَهُمْ أَنْ یَأْکُلُوا اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ فَفَعَلُوا فَاسْتَبَانَتِ الْقُوَّهُ فِی أَنْفُسِهِمْ

امام علی علیه السلام فرمود: همانا پیامبری از پیامبران به سوی خدا از ضعف در امت خود شکایت کرد پس خدا آنها را امر نمود که شیرگوشت بخورند سپس انجام دادند و قوت در جانهایشان آشکار شد.

أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: اللَّحْمُ بِاللَّبَنِ مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ

امام صادق علیه السلام فرمود: شیرگوشت، خورشتِ گوشت پیامبران است.

 

***

خواص شیر گوشت:

مفید برای انواع ضعف های عمومی بدن،

تقویت کننده قلب – مفید برای بیماریهای قلب

مفید برای ام اس

دیسک کمر،

ALS

سکته مغزی،

بیماری های مرتبط باضعف عضلانی و…..
توجه : پختن گوشت گوسفند با شیر طبیعی گاو قلب را تقویت میکند و در درمان بسیاری از مشکلات قلب کاربرد دارد .

.

✔️مواد لازم جهت پختن گوشت و شیر:
گوشت گوسفندی تازه.

شیرطبیعی گاو که بمدت حداکثر بین ۲۰الی۳۰دقیقه جوشیده شده باشد.

نمک طبیعی دریا

ادویه

پیاز درصورت دلخواه

.

ابتدا مانند آبگوشت و برای این که طعم غذا بهتر شود گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید سپس گوشت  را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله به آن اضافه نموده تاشیر نبرد وبایدگوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب با شیر پخته شود،و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه و پیاز به آن اضافه شود برای طعم دارشدن غذا.

درپختن این غذا به هیچ وجه ازآب،رب استفاده نشود.

با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد.

در انتها با توجه به سلیقه خودتان می توانید ادویه مناسب اضافه کنید.

اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد.

مقدارمصرف:هفته ای دوبار بعنوان شام یاصبحانه(درطب اسلامی نهار وعده مناسبی محسوب نمی شود ودلیل مدعای ما روایات وآیات قرآن کریم است که خوردن نهارمذمت شده).

شیرگوشت،یک غذا داروی عالی

در روایات بسیار به این دو ماده حیاتی و مهم در تغذیه اهمیت داده شده تا جایی که مهترین داروهای اسلامی که شافیه و داروی حضرت محمد صل الله علیه و آله هستند یکی از مواد اصلی آن ها شیر گاو است. و بهترین غذا در دنیا و آخرت گوشت معرفی شده و بهترین گوشت هم گوشت گوسفند بیان شده است.

در روایتی امام علی علیه السلام می فرمایند : وقتی که مسلمان ضعیف شد گوشت و شیر بخورد. [محاسن ج۲ ص۴۶۷]

البته این ترکیب خاص که گوشت با شیر پخته شود و مصرف شود روایت خاص دارد و شیوه ای بوده که حضرت نوح علیه السلام از آن استفاده می کرده و بعید نیست که یکی از رازهای طول عمر حضرت نوح علیه السلام همین غذا باشد.

از امام صادق علیه السلام از امام باقر علیه السلام روایت شده که پیامبر (ص) فرمودند : حضرت نوح علیه السلام به خداوند از ضعف بدنش شکایت داشت. پس خداوند وحی کرد که گوشت را با شیر بپز و آن دو را بخور که من قوت را در این دو قرار دادم. [طب الائمه ص۶۴]

علاوه بر روایت های بالا و روایات دیگر، تجربه نشان داده برای اشخاص زیادی که دوچار بیماری های سخت شده اند و بسیار ضعیف شده اند مثل ام اس، سکته قلبی و مغزی، میوپاتی و… این غذا، غذای بسیار مفیدی بوده است.

نکات تهیه این غذا:
برای پختن این غذا باید این نکته را مد نظر داشت که این خورشت مانند آبگوشت امروزی تهیه می شود و فقط به جای آب شیر در آن ریخته می شود. علاوه بر این باید چند نکته را رعایت کرد که خوشمزه تر تهیه شود.

نکته اول این که پیاز و نخود یا دیگر مواد طبق سلیقه اضافه شود و مشکلی در خاصیت آن ایجاد نمی کند. منتهی رب گوجه فرنگی نیاز ندارد.

نکته دیگر این که باید این غذا به آرامی و روی شعله کم طبخ شود تا شیر نبرد.

نکته بعد این که بهترین ترکیب شیر گاو چرا یا حداقل شیری که صنعتی نباشد و گوشت گوسفند است.

در این روش گوشت زودتر می پزد نسبت به زمانی که با آب پخته میشود.
این غذا معروف و شناخته شده نیست ولی در روایات مدح شده است.
هنگام ضعف بدن این غذا تهیه شود و برای بیمارانی که مشکلات قلبی دارند مفید و لازم است

  • لیـنک دانلـود مسـتقیم
  • حجم فایـل: 0 MB
  • نویسنده / ناشر:
  • منبع:
  • چکیده
    بسم الله الرحمن الرحیم روش تهیه غذای آسمانی (شیر گوشت) . از جمله بهترین غذاهای طب اسلامی بلکه بهترین و مقوی ترین غذا در طب اسلامی همین غذا می باشد. در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است که از این غذای بسیار مقوی مصرف شود تا دچار ضعف نشویم. . . گفته می شود این […]

    آخرین دیدگاه کابران

    پر بازدید ترین مقالات

    «گیاهان دارویی در قرآن و حدیث»

    بسم الله الرحمن الرحیم «گیاهان دارویی در قرآن و حدیث» علیرضا ...

    زنيان - شاهي - کندر (دروس استاد ضیایی / 3)

    بسم الله الرحمن الرحیم زنيان - شاهي - کندر دروس استاد ضی...

    اهمیت دامداری و کشاورزی در قرآن کریم

    بسم الله الرحمن الرحیم اهمیت دامداری و کشاورزی در قرآن کریم ...

    سخنان مهم مقام معظم رهبری در"اهمیت حفظ محیط زیست و منابع طبیعی"

    بسم الله الرحمن الرحیم سخنان مهم مقام معظم رهبری در"اهمیت حفظ...

    تقویم شمسی

    شهریور ۱۴۰۰
    ش ی د س چ پ ج
        تیر »
    ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱